ECHT samenwerken

Dit is ook ECHT


Onze mensen werken allemaal aan dezelfde doelstellingen. Dit doen we onder de naam van ECHT, maar ook vanuit andere labels. Dit biedt de mogelijkheid om effectiever te kunnen handelen en schakelen binnen de projecten waar wij aan werken.

Twee belangrijke labels voor ons zijn WindChain en echt zichtbaar. WindChain is het advisering- en projectmanagementbureau binnen de ontwikkeling en oplevering van duurzame energieproductie op land en zee, met een focus op de bouw van windparken. Echt zichtbaar. is ons communicatielabel, ontstaan vanuit brede ervaringen en inzichten op het gebied van marketing en communicatie op zowel strategisch als uitvoerend niveau binnen en buiten de energietransitie.

Vanuit deze en andere labels kunnen onze professionals waardevolle bijdragen leveren aan de versnelling van de energietransitie. Lees hieronder meer over deze labels, of kijk voor meer informatie op de websites van WindChain en echt zichtbaar.


wat we ook doen

Onze labels


Windchain

WindChain ondersteunt als advies- en projectmanagementbureau bedrijven, aannemers, overheden en dienstverleners met expertise binnen alle wind- zonne-energie en waterstofprojectfasen. Het doel van WindChain is om de energietransitie te versnellen door technische en commerciële projectmanagement diensten te leveren om duurzame energieprojecten te realiseren.

WindChain is een joint venture van onder andere ECHT. Meerdere van onze professionals werken vanuit WindChain aan projectmanagement voor de bouw en afbraak van duurzame energieprojecten, met een duidelijke focus op windparken op land en zee. Binnen deze essentiële fase van de energietransitie kunnen wij vanuit WindChain de versnelling goed, duurzaam en veilig tot realisatie brengen. Kijk voor meer informatie op de website van WindChain of neem gelijk contact op met onze energielead Jacky voor verdere vragen!

echt zichtbaar.

Echt zichtbaar. is een allround communicatie- en marketingbureau dat op alle velden mee kan spelen. Het label is voortgekomen uit en sterk verbonden met het werk van transitiebureau ECHT. Door brede ervaringen en inzichten vanuit projecten binnen (en buiten) de energietransitie, weet ons communicatieteam wat er nodig is om de juiste boodschap écht zichtbaar te maken.

Van een doordacht strategisch concept tot aan de website- en huisstijlontwikkeling en (social) mediacampagne, echt zichtbaar. komt samen met de opdrachtgever tot de communicatiestrategie- en uitvoering die nodig is voor de gewenste impact. Het team van echt zichtbaar. geeft daarmee invulling aan ons expertisethema communicatie. Door betekenisvolle verhalen overtuigend bij het juiste publiek te krijgen, wordt verandering in gang gezet en resultaat bereikt. Kijk voor meer informatie op de website van echt zichtbaar. of neem contact op met communicatielead Erik.